Eigen collectie rouwdrukwerk

Bent u een uitvaartondernemer?
Voor de grote én kleine uitvaartondernemer verzorgen wij de opmaak en het ontwerp van rouwkaarten, dankbetuigingen, advertenties, voeren wij speciale Photoshop wensen uit en kunnen wij het drukwerk verzorgen van dankbetuigingen. Wij zorgen altijd voor een perfect resultaat.

Daarnaast kunnen wij adviseren en helpen met het opzetten van een eigen unieke collectie rouwdrukwerk, helemaal afgestemd op uw speciale wensen. Ook kunt u ons inschakelen om namens uw bedrijf contact op te nemen met de nabestaanden voor het bestellen van rouwdrukwerk. Wij kunnen hierbij het persoonlijke contact en mailverkeer verzorgen namens uw bedrijf.

Met al ruim 13 jaar ervaring in de uitvaartbranche én grafische sector, weten wij precies hoe het contact met de nabestaanden hoort te verlopen. Met liefde, passie en een goed inlevingsvermogen beoefenen wij dit mooie en dankbare vak. Ook zijn wij op de hoogte van welke trends er op het gebied van rouwdrukwerk helemaal in zijn. Wij hebben al voor diverse uitvaartondernemingen verschillende soorten opmaak- en ontwerpopdrachten succesvol uitgevoerd.

Uitvaartondernemer

Persoonlijke benadering

Veel online aanbieders laten de klant zelf wat maken via een online tool. Wij hebben hier bewust niet voor gekozen. De klant is immers geen grafisch ontwerper en heeft meestal ook geen verstand van papiersoorten. Wij bieden kant en klare unieke dankbetuiging ontwerpen aan, waarbij het papiersoort, ontwerp en de lettertypes perfect bij elkaar passen. Een eigen ontwerp kaart kunnen wij natuurlijk ook ontwikkelen. Zijn er speciale wensen, dan kan er altijd contact opgenomen worden.

Beschikt u zelf over printapparatuur en wenst u alleen hulp bij het ontwikkelen van een eigen ontwerp collectie? Ook dat is mogelijk!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons via 0174 – 76 14 85 of info@dankbetuigingontwerp.nl

Wij kunnen ook bij u langskomen om fysiek materiaal te tonen met kaarten, papiersoorten en enveloppen.