Dankbetuiging na overlijden

Niets is vervelender dan dat er een dierbaar persoon dicht bij u is komen te overlijden. De wereld stopt eventjes met draaien en er komt onwijs veel op u af.

Via een uitvaartonderneming heeft u van alles moeten regelen. De kist of urn, locatie om te condoleren, speeches of een lief gedichtje en een kerkdienst of niet.
Dan nog een rouwkaart met de juiste tekst en foto. Een lijst bij elkaar rapen met adressen van familieleden, vrienden en kennissen om de rouwkaart naar te versturen. En dat is maar het begin, want er komt nog zoveel meer op uw pad in slechts een paar dagen tijd.

Want het versturen van een dankbetuiging na overlijden is heel gebruikelijk in Nederland.

Bloemen, kaartjes en berichtjes

Vervolgens krijgt u allerlei lieve kaartjes, mooie bloemen en berichtjes van mensen om hun medeleven te betuigen. En dan plots na de uitvaart lijkt de rust een soort van terug te zijn gekeerd. En hoe nu verder, wat als dit of dat. Het blijft een vreselijke tijd voor iedereen om mee te maken.

Als de rust een beetje is wedergekeerd wordt het tijd om zoveel mogelijk mensen te bedanken die hun dank hebben betuigt tijdens het condoleren en/of uitvaart.
Hiervoor is een dankbetuiging zeer geschrikt omdat de meeste bezoekers hun naam hebben achtergelaten in het condoleanceregister.

Eenmaal de lijst op orde, is het tijd om de juiste dankbetuiging te zoeken met een passende tekst.

Wij hebben voor u al een aantal teksten klaarstaan die zo gebruikt kunnen worden. Of u het nou bij ons besteld of bij een ander, dat maakt niet uit. Wij willen u zo goed mogelijk op weg helpen.

De juiste dankbetuiging

Wij hebben een eigen collectie opgebouwd van door ons gemaakte dankbetuigingen. Met eigen gemaakte foto’s en afbeeldingen hebben wij zo zorgvuldig mogelijk de balans gevonden tussen kleur en tekst.

Omdat wij niet werken met online tools, maar juist persoonlijk de dankbetuiging opmaken met uw wensen, hopen wij u hiermee zo veel mogelijk te helpen.

Bekijk gerust onze collectie of als u vragen heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dankbetuiging voorbeeld teksten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze ontwerpen of vraag naar de mogelijkheden.