Altijd persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat een dankbetuiging kaartje altijd persoonlijk is en perfect past bij uw wensen. Daarom gebruiken wij geen onhandige online tools of andere hulpmiddelen waarbij u zelf het kaartje moet ontwerpen. Het enige wat u hoeft te doen is ons de juiste informatie doorgeven bij uw bestelling, wij maken hiermee een mooie drukproef. Wij hebben zelfs alvast een aantal voorbeeldteksten voor u op een rijtje gezet waaruit u kunt kiezen of welke u eventueel naar eigen wens nog kunt aanpassen.

Wij hebben eigen fotografen en ontwerpers in huis die regelmatig nieuwe dankbetuiging ontwerpen maken in diverse thema’s. Dit maakt onze dankbetuiging collectie uniek. Wij bieden onze collectie dankbetuigingen aan op twee papiersoorten: Parelmoer en Enkelzijdig Glossy sulfaatkarton. Simpelweg omdat onze unieke ontwerpen hierop het mooiste uitkomen! Alle dankbetuigingen hebben bij ons standaard het A6 formaat. Dit is het meest voor de hand liggende formaat voor een dankbetuiging kaartje. Toch liever een ander formaat, zoals bijvoorbeeld een vierkante verhouding? Of heeft u andere speciale wensen? Neem gerust contact op dan kunnen wij een passende offerte voor u maken.

altijd persoonlijk

Gemakkelijk en snel

U kiest een dankbetuiging tekst uit onze voorbeelden of stelt zelf een dankbetuiging tekst op en levert deze, samen met de naam van de overledene en de ondertekening, aan en wij zorgen ervoor dat dit netjes wordt opgemaakt op het door u gekozen ontwerp.

Het is bij sommige ontwerpen ook mogelijk om een mooie eigen foto of afbeelding op de dankbetuiging te laten plaatsen. Ook kunt u een eigen ontwerp dankbetuiging door ons laten ontwerpen. Het kan ook zo zijn dat u de dankbetuiging kaart graag conform de rouwkaart zou willen hebben. Ook dit behoord tot de mogelijkheden.

Een eigen foto of afbeelding geeft een persoonlijke touch aan de dankbetuiging. Uw foto’s voorzien wij altijd van een standaard nabewerking om zo te streven naar het beste eindresultaat. De foto of afbeelding moet wel voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Mocht een foto of afbeelding van een te lage kwaliteit zijn, dan zullen wij dat altijd eerlijk aangeven. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw eigen foto of afbeelding? Of wenst u speciale fotobewerking van een foto? Neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

Komt u er niet uit?

Het kan erg lastig zijn om de juiste tekst samen te stellen. Daarom hebben wij voorbeeld teksten voor u gemaakt om de keuze wat makkelijker te maken.

Heeft u iets gezien op internet wat u aanspreekt? Of wilt u zich graag laten adviseren hierin? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat er een mooie tekst op de dankbetuiging geplaatst wordt, precies zoals u dat wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze ontwerpen of vraag naar de mogelijkheden.