Dankbetuiging verzenden en delen

Er zijn niet echt regels verbonden aan hoe u een dankbetuiging verstuurd of deelt. Zo komt het per post veel persoonlijker over, maar bereikt u veel meer kennissen via de krant. Maar ook een dankbetuiging delen op het internet verlaagt de drempel voor mensen om hierop te reageren en hun steun te geven.
Dankbetuiging voorbeeld teksten

Dankbetuiging per post

Een dankbetuiging per post wordt vaak verstuurd aan mensen die dichter bij de nabestaanden staan en is erg persoonlijk. Denk aan familieleden en vrienden.

De tekst op een per post verstuurde dankbetuiging kan dan ook heel persoonlijk en informeel zijn. De geadresseerde zijn meestal de mensen die bij het condoleren aanwezig waren.

Hulp nodig met versturen?

Wij kunnen ook voor u bijpassende enveloppen regelen en helpen met het versturen. Vraag naar de mogelijkheden.

Dankbetuiging in de krant

Vaak wordt er ook een dankbetuiging geplaatst in de krant om zo een grotere doelgroep te informeren. Deze tekst kan informeel zijn, maar wordt veelal formeel geplaatst. Het is een stukje dankbaarheid voor bijvoorbeeld oude kennissen die hier nog niet van op de hoogte waren.

Uw dankbetuiging in de krant?

Wij maken ook rouwadvertenties op maat voor in lokale of landelijke kranten. Vraag naar de mogelijkheden.

Dankbetuiging op het internet

Omdat er steeds meer mensen op social media zitten, kan het delen van een dankbetuiging ook op het internet geplaatst worden.

Het voordeel hiervan is natuurlijk dat de meeste ‘sociale’ vrienden hier op kunnen reageren die het bijvoorbeeld niet persoonlijk durven of kunnen.

Daarnaast is het helemaal van deze tijd om ook de jeugd goed te bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze ontwerpen of vraag naar de mogelijkheden.