Over ons

Wij zijn Dankbetuiging Ontwerp en onderscheiden onszelf door unieke dankbetuiging ontwerpen te maken; modern, tijdloos, uniek en met een persoonlijke touch. Met al ruim 13 jaar ervaring in de uitvaartbranche én grafische sector, weten wij precies welke trends er op het gebied van rouw drukwerk helemaal in zijn. Wij gaan graag mee met de tijd en het liefst nog een stapje verder. En dat is te zien aan onze werkwijze, ontwerpen, maar ook de papiersoorten waarvoor wij kiezen.
Bedankkaarten

Unieke ontwerpen- en werkwijze

Doordat wij altijd persoonlijk de kaarten opmaken en ontwerpen bent u er zeker van dat het eindresultaat perfect zal zijn. Wij doen niet aan online modules waarin u zelf de kaart kan opmaken en ontwerpen, omdat wij van mening zijn dat dit een vak apart is. Daarnaast is er niet veel persoonlijks aan een online ontwerpmodule. Bij ons zit er een écht contactpersoon achter uw dankbetuiging bestelling en ontvangt u altijd eerst een drukproef over de e-mail. Wij denken graag met u mee. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook op de eerste plaats. Plaatst u bij ons uw dankbetuiging bestelling? Dan bent u verzekerd van een mooie, unieke en persoonlijke dankbetuiging kaart.

Weg met die rouwrand

Het moment dat er een envelop met rouwrand op uw deurmat valt, schrikt u toch even en hoopt u niet dat er iemand in uw familie-, vrienden- of kennissenkring is overleden. Gelukkig maar, het is een dankbetuiging om u te bedanken voor uw aanwezigheid bij het condoleren, de uitvaart of de mooie bloemen.
Dankbetuiging Ontwerp bied standaard gekleurde enveloppen zonder die ouderwetse rouwrand.
Liever anders? Geen probleem! Kies gerust voor de optie zonder enveloppen of vraag ons naar de speciale mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze ontwerpen of vraag naar de mogelijkheden.