Garantie met 100% klanttevredenheid - daar doen wij het voor!

DankbetuigingOntwerp.nl geeft garantie met een 100% klanttevredenheid op alle diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als klant tevreden bent.

Kwaliteit

Onze producten zijn speciaal ontworpen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit betekend dat de uitlijning van de ontwerpen op de kaarten en het papiersoort perfect bij elkaar passen.

Wij werken niet met online tools zodat u zelf iets in elkaar kan zetten. Wij doen dit voor u, want dat is ons werk. U vraagt tenslotte een dierenarts ook niet om uw huis te bouwen :-).

Toch niet tevreden?

Mocht u niet tevreden zijn of heeft u een klacht, dan kunt u dit binnen 14 dagen aan ons laten weten op de volgende manieren:

  • E-mail: info@dankbetuigingontwerp.nl
  • Telefoon: 0174 – 76 14 85 – van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00

Eigen verantwoordelijkheid

De keuzes tijdens het bestellen zoals o.a. de kwaliteit en formaat van de foto/beeldmateriaal, adressen, teksten en het aantal is uw eigen verantwoordelijkheid. Dit valt buiten de standaard garantie.

Voor deze onderdelen is DankbetuigingOntwerp.nl niet verantwoordelijk. Mocht u onverhoopt toch een foutje hebben opgemerkt tijdens het bestellen, dan verzoeken wij u binnen 24 uur van het bestellen direct contact met ons op te nemen om dit door te geven.

Kleurverschil

Wij geven graag op de website en per drukproef een digitaal voorbeeld van hoe de dankbetuiging er ongeveer uit komt te zien. Hou er echter rekening mee dat er kleurverschil kan zijn. Op elk beeldscherm is de weergave weer anders en daarnaast zal de fysieke versie van de dankbetuiging ook niet precies zijn zoals de digitale drukproef. Ook het papiersoort heeft hier invloed op. Wij adviseren altijd om een drukproef te bekijken op ware grootte. Elke dankbetuiging is uniek. De teksten worden dan ook naar eigen inzicht door onze vormgevers opgemaakt. Na akkoord op de digitale drukproef zullen wij de bestelling doorzetten naar de drukkerij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kleurverschillen tussen de digitale en uiteindelijk fysieke versies van de dankbetuiging.

Veilig betalen

U kunt op DankbetuigingOntwerp.nl veilig betalen met iDEAL. Wij maken gebruik van de betaaldiensten van Mollie.

Wij rekenen geen extra kosten voor de online transactie. U betaalt dus alleen uw eigen bestelling.

Tips, advies en vragen

Heeft u tips of vragen voor DankbetuigingOntwerp.nl? Dan vernemen wij dit graag.
Wij staan altijd open voor suggesties, aanbevelingen en verbeteringen.
Stuur een e-mail naar info@dankbetuigingontwerp.nl of gebruik onze contact pagina.